Pasca fara aluat, gata rapid pentru masa de Paste - Se face din ingrediente ieftine

Aceasta pasca se prepara in mai putin de 15 minute. In timp ce se coace in cuptor, tu te poti ocupa de curatenia de Paste linistita. Pentru ca nu are aluat, nu trebuie sa mai astepti sa se dospeasca.

Ai nevoie de:

750 g branza de vaci
5 oua
10 linguri zahar
3 linguri lapte praf
250 g smantana
2 linguri faina/amidon
200 g stafide
100 g unt
vanilie
coaja rasa a unei lamai

Mod de preparare

Untul se topeste la microunde, in timp ce ouale se bat cu zaharul. Se adauga branza, laptele praf si restul ingredientelor. Stafidele se spala bine si se adauga si ele

O tava cu peretii detasabili se tapeteaza cu hartie de copt sau cu unt si fina.

Se toarna aluatul in tava. Se tine la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute sau pana cand pasca devine ferma in centru si nu se mai misca.

Se lasa sa se raceasca bine, apoi se pune la rece, scriu cei de la RetetePractice.ro

loading...
Share Google+ Pinterest