Bezea cu crema de clemetine! Perfecta pentru orice moment al zileis

Aceasta reteta de bezea este perfecta pentru orice perioada a anului, asa ca iti recomandam sa o prepari in orice moment ti-e pofta de ceva dulce!

Ingrediente 

Pentru mereng

4 abusuri de ou
225g zahar

Pentru crema de clementine

500ml de smantana 
3 linguri de zahar pudra
2 clementine, coaja si csuc

1 lingurita de piure de vanilie

Pentru topping

4 clementine, taiate
Jumatate de ananas, taiat
4 fructul pasiunii, doar pulpa

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 140 de grade. Bate albusurile de ou pana cand sunt tari, apoi adauga zaharul, cate o lingura, pana cand ai incorporat totul.

2. Pune amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si fa o gaura in mijloc pentru topping. Coace timp de o ora. Apoi opreste cuptorul si mai lasa merengul sa se raceasca in cuptor sau cel putin patru ore. Cand s-a racit, pune pe o farfurie.

3. Pentru crema de clementine, amesteca smantana ca zaharul pudra, sucul si coaja de clementine si piureul de vanilie. Adauga amestecul pe mereng si decoreaza cu clementine, ananas si fructul pasiunii.