Hrisca are multi aminoacizi, precum si fier, potasiu, vitamina B, iod si magneziu. Aceasta este recomandata uneori chiar de medici ca adjuvant in tratamentul tulburarilor hepatice, al anemiei si al hipertensiunii arteriale. Iata cum poti slabi 14 kg in doua saptamani cu ajutorul acestui aliment.
Reteta:
Toarna 350 ml de apa intr-o oala sau un ibric si adu-o la temperatura de fierbere, apoi rastoarna in vas o cana de hrisca si las-o sa fiarba cateva minute la foc mic, pana ce apa scade de tot si hrisca incepe sa se umfle.
Ca sa obtii si ceai, completeaza vasul cu apa si mai tine fiertura cateva minute pe foc.
Colecteaza apoi lichidul, toarna-l intr-un recipient din sticla si lasa-l sa stea peste noapte.
Poti consuma hrisca in orice cantitati, o poti manca fie ca atare, fie pe post de condiment in combinatie cu sos de soia.
Bea zilnic si suficienta apa, cel putin 1,5 litri, si serveste masa de seara cu cel putin 4 ore inainte de a merge la culcare. Nu uita sa consumi si cat mai multe legume bogate in fibre.