Adevaratul motiv pentru care graul este toxic pentru corpul uman! Vei fi socata!s


Persoanele cu alergii sau probleme digestive din cauza graului in Statele Unite nu au niciun simptom atunci cand incearca sa manance paste in Italia.

Parintii confuzi se intreaba de multe ori de ce consumul de grau cauzeaza cateodata un raspuns autoimun la copiii lor, insa nu de fiecare data.

Se presupune ca aceste probleme apar din cauza ca graul din Statele Unite ar putea fi modificat genetic. Organismele modificate genetic au invadat piata de alimente din America de Nord, asa ca aceste intolerante alimentare ar putea fi cauzate de aceste alimente. 

Nu este vorba despre gluten si despre hibridizarea graului pentru ca cele doua au fost consumate de sute de ani fara probleme. 

Se pare ca si modul de recoltare a graului este "vinovat". In Statele Unite, cu cateva zile inainte de recolta, productia este stropita cu Roundup, un erbicid care ucide plantele nefolositoare. 

Acest erbicid contine o substanta numita glifosat care afecteaza iremediabil bobul de grau, ducand la alergii si intolerante alimentare. 

Practica stropirii cu Roundup este recenta, astfel explicandu-se numarul mare de probleme digestive aparute in ultimii ani.