Alimente pe care nu ar trebui sa le mai reincalzesti niciodata la microunde!s

Indiferent de cat de gustoasa si sanatoasa este mancare pe care ti-ai preparat-o, iti poate pune sanatatea in pericol si chiar te poate intoxica daca o reincalzesti la microunde.

Telina - Este excelenta in supa, insa doar o singura data. Daca o reincalzesti, nitratii continuti devin nitriti toxici si nitrozamine carcinogene la reincalzire.

Oua - Dupa reincalzire, ouale devin toxice. Adauga-le reci in salata sau sandvis. 

Spanac - Contine nitrati care devin nitriti daca sunt reincalziti. 

Ciuperci - La reincalzire, structura ciupercilor se schimba, cauzand dureri de stomac si balonari. 

Cartofi - Isi pierd gustul si proprietatile nutritionale. Pot duce chiar si la cazuri de botulism.

Carne de pui - La reincalzire, compozitia carnii de pui se schimba si poate duce la probleme digestive.

Sfecla - Este plina de nitrati, asa ca este cel mai bine sa o consumi rece dupa gatire.