Aceste batoane sunt delicioase, sanatoase si pot fi consumate ca gustari in timpul zilei, fara a-ti face griji ca te ingrasi.
Ingrediente
55g migdale
2 lingurite de seminte de dovleac
2 lingurite de seminte de floarea soarelui
2 lingurite de seminte de in
50g de faina de migdale
75g nuca de cocos
Pentru Nutella raw
100g alune de padure
100g pudra de cacao
100g ulei de cocos
100g sirop de artar
Mod de preparare
Lasa alunele de padure la inmuiat peste noapte. A doua zi, scurge bine.
Pune alunele intr-un procesor alimentar si macina. Adauga un varf de lingurita de sare si combina. Adauga 25g de cacao, apoi 25g de ulei de cocos. Mixeaza. Adauga si sirop de artar, putin cate putin. Daca se taie crema, adauga apa calda, cate 1-2 linguri, in timp ce mixezi. Pune crema la frigider.
Intre timp, pune la blender migdalele si semintele. Amesteca apoi crema obtinuta cu faina de migdale, cocosu si Nutella.
Pune folie de plastic intr-o tava si adauga amestecul. Preseaza bine si presara restul de cocos deasupra. Pune la frigider.