Atunci cand mergi la cumparaturi, trebuie sa fii foarte atenta la produsele alimentare pe care le achizionezi. Aceasta lista iti va usura cu siguranta viata.
Branza dura - Trebuie sa aiba o textura uniforma, fara crusta alba, gaurile din ea trebuie sa fie distribuite uniform si trebuie sa revina la forma initiala dupa ce ai presat-o usor.
Carne - Trebuie sa fie roz, nu rosu incis sau maro. Trebuie sa revina la forma initiala si sa nu se lipeasca de maini.
Miere - Cea naturala este transparenta si are o culoare uniforma, este dulce si are un miros specific. Daca se absoarbe rapid in piele, este naturala.
Ciocolata - Fii foarte atenta la lisa de ingrediente. Cu cat este mai scurta, cu atat este ciocolata mai buna. Aceasta trebuie sa contina cacao.
Peste - Un peste proaspat are ochii deschisi la culoare, nu tulburi si nu iesiti din orbite. Branhiile trebuie sa fie rosii sau roz deschis.
Paine - Painea proaspata nu trebuie sa fie niciodata tare, asa atinge-o inainte sa o cumperi.
Morcovi - Alege-i pe cei mai putini colorati, fara pete si mici.
Ardei gras - Doua sau trei sectiuni in ardei indica faptul ca este amar si are mai putine seminte. Daca are patru sectiuni, este dulce si are multe seminte.