Iubitul i-a cumparat o geanta scumpa de designer. Dupa sase saptamani, femeia a inceput sa aiba dureri cumplite! Motivul te va soca!

Jade, o femeie in varsta de 29 de ani, a fost foarte bucuroasa cand iubitul ei, Tony, a surprins-o cu o geanta noua de designer, asa cum si-a dorit-o.

Geanta rosie Michael Kors era stylish si practica, indeajuns de mare pentru a putea cuprinde toate lucrurile pe care Jade le lua cu ea in fiecare zi.

Insa, cu trecerea zilelor, femeia a inceput sa simta o durere ascutita in umarul pe care purta geanta. Durerea a inceput sa urce spre gat. La inceput, Jade a crezut ca geanta este prea grea si ca a facut o intindere. A continuat sa o poarte, crezand ca va trece.

Insa, dupa sase saptamani, durerea s-a inrautatit, asa ca a decis sa mearga la medic pentru o radiografie. S-a dovedit ca geanta i-a salvat viata.

Femeia a primit o veste devastatoare: durerea nu avea nimic de-a face cu geanta. Medicii au diagnosticat-o cu cancer de san de gradul Ii la ficat si nodulii limfatici. Durerea de gat si umeri era relationata cu ficatul pentru ca toti avem un nerv care conecteaza cele doua parti ale corpului.

Din nefericire, femeia suferise de cancer si in 2013 si intrase in remisie dupa radioterapie, masectomie si o reconstructie a sanilor. Acum a luat-o de la capat cu runde de chimioterapie.

loading...
Share Google+ Pinterest