Trebuie sa fii foarte atenta atunci cand iti ramane mancare dupa pranz, mai ales daca vrei sa o consumi si a doua oara. Unele alimente nu trebuie reincalzite deloc. Iti pot cauza probleme grave de sanatate.
1. Ciupercile - Trebuie sa le consumi pe loc sau reci, a doua zi. Cand le reincalzesti, pot provoca probleme digestive si de inima.
2. Oua - Reincalzirea oualelor prajite si fierbe poate avea efecte fatale pentru organism.
3. Cartofi - Beneficiile lor se pierd atunci cand ii reincalzesti.
4. Pui - Poate cauza probleme digestive grave atunci cand il reincalzesti din cauza ca proteinele sufera schimbari majore.
5. Spanac - Atunci cand este reincalzit, nitratii se transforma in nitriti, ceea ce transforma spanacul intr-o planta care poate cauza cancer.
6. Telina - Contine de asemenea nitrati care se transforma in niriti la reincalzire.
7. Sfecla - Nitratii continuti se transforma in nitriti atunci cand este incalzita a doua oara.