Cu toate ca pare greu de crezut, este adevarat. Poti manca paine si sa slabesti in acelasi timp. Evident, este vorba de o cantitate mica, dar suficienta cat sa-ti faci pofta.
Iata cum sa incluzi painea in meniul tau, astfel incat sa si slabesti
LUNI
Mic dejun: o cana de lapte, un ou si o felie de paine prajita.
Gustare: un fruct.
Pranz: o friptura de 150g (din carne de pui, vita sau curcan) si o felie de paine normala sau prajita.
Gustare: jumatate de para.
Cina: supa de varza, omleta, o felie de paine prajita si 250 de grame de pepene rosu.
MARTI
Mic dejun: un iaurt cu o felie de paine prajita.
Gustare: un mar.
Pranz: o salata verde si 80 de grame de pepene galben.
Gustare: o jumatate de para.
Cina: 150 de grame de file de peste pe gratar, salata de fasole verde cu rosii si o felie de paine prajita.
MIERCURI
Mic dejun: o felie de branza cu paine prajita.
Gustare: o pruna.
Pranz: 150g de salata de legume, o bucata de pui fiert, o felie de paine prajita.
Gustare: o felie de pepene rosu.
Cina: tocana de legume, salata de varza si o felie de paine prajita.
JOI
Mic dejun: o cana de lapte cu o felie de paine prajita.
Gustare: un grapefruit.
Pranz: 200g de sparanghel, 100g de branza, o felie de paine.
Gustare: o mana de cirese.
Cina: file de peste, o rosie, o felie de paine prajita.
VINERI
Mic dejun: un iaurt, o felie de sunca de pui si o felie de paine prajita.
Gustare: o portocala.
Pranz: sparanghel cu sos de rosii, o salata de rosii si castraveti si o felie de paine prajita.
Gustare: un mar.
Cina: carnat la cuptor cu spanac si o felie de paine prajita.
Pentru sambata si duminica, trebuie sa alegeti unul din meniurile din cursul saptamanii.