Remediul din cidru de otet de mere activeaza genele care ard grasimea din corps

Cidrul din otet de mere este un ingredient comun in fiecare bucatarie. Poate fi adaugat in diverse feluri de mancare, insa poate fi folosit si pentru tratarea anumitor boli.

Expertii au studiat multe dintre utilizarile cidrului din otet de mere. De exemplu, un studiu din Japonia a inclus 175 de persoane obeze cu diete similare. Doar o parte dintre participanti au consumat cidru, in timp ce cealalta parte nu a consumat deloc cidru din otet mere.

Oamenii de stiinta au descoperit ca persoanele din prima grupa au slabit mai mult. Conform expertilor, cidrul din otet de mere activeaza cateva gene care sunt implicate in procesul de ardere a grasimilor.

In plus, cercetatorii au stabilit ca este foarte eficient si in scaderea nivelului de zahar din sange, prevenind digestia amidonului care duce la diabet.

Iata cum sa il prepari:

6-8 mere cu coaja
2 linguri de miere
apa

Mod de preparare

Pune merele intr-u borcan mare. Acopera cu apa cat sa fie merele scufundate complet. Adauga si mierea pentru a se dizolva.

Pune un prosop de hartie pe gura borcanului, pune capacul si lasa sa stea doua saptamani. Apoi strecoara si pune doar lichidul inapoi in borcan. Mai lasa-l patru saptamani, amestecand zilnic.

La finalul perioadei, ai obtinut cidru din otet de mere.