Atunci cand vrei sa gatesti cu ulei de cocos, nu uita sa folosesti varianta comestibila. Citeste bine eticheta. Iata cum poti sa-l utilizezi in bucatarie.
Pentru prajit si copt: Atunci cand este incalzit, grasimile din ulei isi pastreaza strucutra si proprietatile. In plus, vei obtine o aroma incredibila.
Asezonare pentru felurile principale: Poti adauga ulei de cocos in piure, terci de ovaz si supa. In plus, alimentele preparate astfel iti reduc pofta de mancare.
Ingredient secret pentru smoothie-uri: Adauga o lingurita de ulei de cocos in orice smoothie pentru a prepara o bauautra energizanta. Ajuta la slabit si accelereaza metabolismul.
Maioneza - Foloseste ulei de cocos in loc de ulei de floarea soarelui. Vei obtine un produs sanatos care scade nivelul colesterolului rau din sange.
Pentru oua - Datorita proprietatilor antibacteriene, ulei de cocos creste durata de viata a oului atunci cand il aplici pe coaja.