3 greseli de evitat atunci cand te pensezi! Ce nu trebuie sa faci daca vrei sa ai sprancene fabuloase

Sprancenele dau personalitate fetei datorita liniei estetice, evidentiaza trasaturile frumoase si pun accent pe ochi, dandu-le o anumita expresie.

 

Ca sa obtii sprancene perfecte, tine cont si de cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile, dar si barbatii cand se penseaza.

1. Arcuirea excesiva

Sprancenele arcuite dau senzatia unui chip mereu surprins. Ca sa nu devii tinta glumelor cu clovni, gaseste forma potrivita fizionomiei tale si nu te lasa influentata de tendinte.

Ca si in cazul hainelor, cel mai bine se poarta ce isi sta bine. Ghideaza-te dupa cel mai inalt punct al sprancenelor tale. Daca sunt mai rare si deschise la culoare, ca sa le dai o forma frumoasa, fara sa gresesti, poti folosi o pudra coloranta. Aceasta te va ajuta sa le definesti, ca sa vezi mai bine ce pensezi.

2. Folosirea unei pensete mai vechi

Nu poti prinde firele de par sau iti aluneca de cum reusesti sa le prinzi intre clestii pensetei? E timpul s-o inlocuiesti cu una noua. De asemenea, dupa ce o folosesti, e bine s-o cureti cu alcool izopropilic sau cu apa oxigenata, ca sa nu se acumuleze bacterii.

3. Neglijarea partii de sus

Penseaza sprancenele incepand cu interiorul celui mai inalt punct si vei trasa o linie armonioasa. Dar daca nu te ocupi si de partea de sus, aspectul lor va fi usor neglijent. Indeparteaza firele rebele de deasupra, pentru ca de cele mai multe ori privirea se opreste in aceasta zona.

loading...
Share Google+ Pinterest