Cele mai bune zodii la pat

loading...

Fie că este mai îndrăzneț, mai retras, mai sincer sau mai politicos, totul are de a face cu zodia sa. Următoarele zodii fac parte din topul celor mai bune zodii în pat.​

1. ​Balanta

Balanța este, de asemenea, foarte îndrăzneață în pat însă ai mare grijă. Dacă nu este satisfăcută, are obiceiul de a-și căuta alți parteneri. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul că își face mai multe relații în același timp. Se poate uita în ochii tăi și să-ți spună cu un ton foarte dulce că nu te va înșela niciodată, când, în realitate, deja are plănuită o seară romantică alături de altcineva. Balanțele nu sunt atât de inventive când vine vorba de fantezii sexuale. Acești nativi preferă să fie politicoși, ba chiar să ascundă adevărul, decât să îl rănească pe partener. Este foarte obișnuit pentru Balanțe să aibă relații sexuale în locuri ciudate.

2. Berbec

Berbecii sunt niște bombe gata să explodeze. Ei sunt interesați de actul sexual în sine, și nu de povești de iubire, așa că nu căuta la ei romantismul sau pasiunea. Sexul pentru ei este un joc în care își urmăresc prada, o vânează, o domină. Adoră provocările și dacă devin plictisiți de un partener, vor căuta întotdeauna o aventură. Sunt ușor excentrici. Nu te aștepta ca un Berbec să își mai amintească numele tău după o escapadă de acest gen. Este important ca ei să nu își piardă interesul pentru persoana de lângă ei.

3. Gemeni

Lucrul favorit al acestei zodii este să vorbească despre sex, dar să lase actul în sine pe mai târziu. Acest lucru îi face să se bucure din plin de o partidă, adoră flirtul și vor să atragă atenția persoanelor de sex opus. Sunt foarte imprevizibili și au o mulțime de idei despre sex. S-ar putea să îi găsești în lift, într-un loc foarte aglomerat, unde oricine i-ar putea vedea, în subsolul unui club, în parc, sau în orice alt loc dubios. Mulți dintre ei experimentează și cu parteneri de același sex, dar doar din curiozitate.

loading...
Share Google+ Pinterest