Cum sa iti modelezi rapid picioarele pentru a arata perfect la plaja

Pleci in concediu, insa te gandesti cu groaza ca va trebui sa-ti expui picioarele nu tocmai tonificate care au si urme de celulita? Ei bine, incearca aceste modalitati rapide de a-ti modela trupul.
 


Sportul potrivit

Primul şi cel mai important pas pentru a avea picioare perfect sculptate este să faci exerciţii.

Cele mai multe femei aleg sa faca exercitiile pe cae le fac si barbatii, precum genuflexiuni, exerciţii pentru picioare executate la presă sau bicicletă, ceea ce le ingroasa picioarele.

Opteaza, in schimb, pentru jogging, pilates şi yoga, care îţi modelează picioarele fără să le îngroaşe.

Cea mai bună activitate fizică pentru picioare perfecte şi fund tonifiat este mersul pe role, potrivit aceluiaşi specialist. Câţiva kilometri de mers pe role, de trei ori pe săptămână, îţi vor sculpta atât picioarele, cât şi posteriorul.

Alimentatie sanatoasa

Oricât de perseverentă ai fi când vine vorba de mişcare şi exerciţii, rezultatele se vor lăsa mult şi bine aşteptate dacă nu urmezi un regim alimentar adecvat. Elimină din alimentaţia ta alimentele prăjite, cele procesate (precum mezelurile, dulciurile şi produsele de patiserie), evită consumul de alcool şi băuturi carbogazoase cu zahar.

Alterneaza apa calda cu cea rece, la dus

Jeturile alternante de apă caldă şi apă rece stimulează circulaţia la nivelul pielii, ceea ce elimină toxinele şi oxigenează intens celulele. Alternează jetul de apă caldă cu apă rece când eşti la duş, pentru ca muşchii de la nivelul picioarelor să fie mai fermi, iar pielea mai elastică.

loading...
Share Google+ Pinterest