Diferentele esentiale dintre Cremele BB, CC, DD, EE si PP! Toate femeile trebuie sa stie asta!

Cremele BB au devenit foarte populare printre femei intr-un timp foarte scurt. Sunt concepute pentru improspata tenul care a fost deteriorat de procedurile cosmetice.

Exista insa mai multe tipuri de creme pe langa cele BB: CC, DD, PP si EE. Iata cum sa faci diferenta intre ele si cum sa alegi produsul care ti se potriveste.

Crema BB - BB este prescurtarea de la "Beauty balm". Poate hidrata pielea si poate calma iritatiile, insa nu poate face nimic mai mult. Este potrivita pentru toate tipurile de ten.

Crema CC - CC este prescurtarea de la "Color control". Aceasta crema a fost conceputa pentru a ameliora pielea iritata si rosie a fetei. Contine elemente care iti ajuta tenul sa se simta proaspat si ofera o textura fina. Nu este o optiune buna pentru persoanele cu tenul gras.

Crema DD - DD este prescurtarea de la "daily defense". Este excelenta pentru a-ti proteja pielea de razele solare, insa poate bloca porii. Functioneaza bine pentru tenul matur.

Crema PP - PP este prescurtarea de la "pink perfect". Reprezinta baza pentru aplicare machiajului. Particulele de silicon continute niveleaza pielea. Este perfecta pentru toate tipurile de piele. 

Crema EE - EE este prescurtarea de la "extra exfoliation". Regenereaza tenul si te scapa de celulele moarte de piele, protejeaza pielea de soare si hidratareaza. Se foloseste rar si nu se recomanda persoanelor cu ten sensibil.

loading...
Share Google+ Pinterest