Greseli de frumusete pe care cu siguranta le faci si tu - Cat de rau iti fac

Iti amintesti mereu sa iti ingrijesi tenul, insa exista anumite zone ale corpului de care uiti mereu. Iata trei greseli uriase pe care cu siguranta le faci si tu.

1. Uiti mereu de pielea din zona gatului - cand vorbim de ingrijirea fetei uitam ca si gatul este indispensabil. Curatarea pielii gatului precum cea a fetei, cat si procesul de hidratare sunt esentiale. Pielea gatului trebuie curatata mereu odata cu fata, trebuie spalata si hidratata. 

2. Uiti sa mananci sanatos - dermatologii vorbesc despre o alimentatie bogata in vitamine pentru fiecare tip de ten in parte, dar faptul demonstrat este ca, odata cu inaintarea in varsta, schimbul in domeniul muncii, maternitatea, somatul sunt factori care schimba tenul. Este nevoie de o alimentatie constanta in vitamine precum A, E si C, ulei de peste si bineinteles antioxidanti.

3. Iti ignori pielea de pa maini - dupa fata, mainile sunt cele care necesita ingrijire pentru ca ele arata primele semne de imbatranire. Mainile au pielea puternica, dar contactul regulat cu diferite elemente, arsita, frig, chimicale, le poti irita si distruge pe parcurs. Foloseste crema cu continut de glicerina. 

loading...
Share Google+ Pinterest