Cum sa scapi de negi acasa, cu un remediu natural! E super simplu

Negii pot fi foarte stresanti mai ales cand se afla in zone nu tocmai comode. Acestia pot fi neatractivi si, uneori, confundati cu tumori canceroase. Trebuie sa stiti totusi ca negii sunt tumori benigne care cresc pe piele. Va prezentam un mod natural prin care puteti scapa de ei.

Este foarte simplu sa eliminti acest fibrom chiar si pe cale naturala. Aveti nevoie de ceva ce toata lumea are in casa, otet de mere.   Cea mai buna perioada pentru a scapa de ei este iarna, deoarece lumina scazuta si aerul rece poate crea conditii perfecte pentru indepartarea lor. Asadar luati o discheta de bumbac si inmuiati-o in otet de cidru de mere. Apoi, puneti-o pe fibrom si lasati-l timp de 15 minute dupa care stergeti excesul de otet de pe piele.

Procesul se repeta de 3 ori pe zi. Este posibil sa trebuiasca sa asteptati cateva zile sau saptamani pentru ca fibromul sa cada. Este posibil sa observati cruste si apoi se poate opri tratamentul. Crusta se va desprinde in mod natural. In scopul de a mentine pielea sanatoasa va trebui sa utilizati o lotiune cu SPF 15 (cel putin). Puteti utiliza, de asemenea unt de cocos, care va reduce cicatricile.

 

loading...
Share Google+ Pinterest