Nu ai mai gatit niciodata carnea de pui asa! Te vei indragosti de reteta asta!

Cartofii Hasselback sunt faimosi in intreaga lume si cele mai multe persoane i-au consumat cel putin o data in viata. 

Cu siguranta nu stiai insa ca poti prepara si carnea de pui in acest fel.

Ingrediente

Jumatate de cana de branza cottage
500g piept de pui
paprika
sare
piper
1 lingurita ulei de masline
1 mana mare de spanac baby proaspat

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Pune uleiul de masline intr-o tigaie si soteaza timp de 3-5 minute. Adauga apoi branza si amesteca timp de un minut. Ia de pe foc si lasa la racit. 

Taie pieptul de pui in felii de 1 centimetru, insa nu pana la capat, astfel incat sa-l poti umple. Adauga branza si spanacul printre feliile de pui.

Asezoneaza cu sare, piper si paprika.

Baga la cuptor si coace timp de 20-25 de minute.

loading...
Share Google+ Pinterest