Simpla si rapida: rulada de cocos si biscuiti, fara coacere!

Aceasta reteta de rulada este gata fara coacere, este delicioasa si poate fi consumata atat la micul dejun, cat si dupa pranz. Iata cum se prepara.

Pentru amestecul de biscuiti: 300g de biscuiti digestivi de post, 2 linguri de cacao, 100g de zahar pudra, 2 lingura de rom, 200ml de lapte.

Pentru crema: 100g de zahar pudra, 100g de unt sau margarina, 50g de cocos.

In plus: 50g de cocos

Mod de preparare

Amesteca bine, intai cu mixerul, apoi la mana, toate ingredientele pentru amestecul de biscuiti, pana cand se formeaza o coca. 

Bate untul cu mixerul, apoi adauga cocosul si zaharul pudra, continuand sa amesteci.

Pune cocos pe un celofan, adauga amestecul de biscuiti si intinde bine. Deasupra, adauga amestecul de unt. Ruleaza si pune la frigider pentru a se intari.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest