Aceasta zodie iubeste cel mai mult. Nu vei gasi nicaieri o dragoste mai mare

Persoanele nascute in aceasta zodie nu suporta oamenii negativisti, iar mediul in care traiesc trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva. Daca se afla intr-un conflixt, aceasta zodie va incerca intotdeauna sa calmeze situatia. 

Este vorba despre FECIOARA. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie. 

Fecioarele iubesc cu toata inima. Daca ai norocul sa fii iubit de o femeie nascuta in zodia Fecioara, trebuie sa stii ca inima ta este in siguranta. Dragostea unei Fecioare este cea mai pura. Fecioara este incredibil de loiala si iti va pune tie nevoile inainte de orice.

Fecioarele nu cred in dragoste la prima vedere. Au grija sa nu se arunce in relatii sexuale pasagere pentru ca adora relatiile de lunga durata.

Cu toate acestea, Fecioara este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre persoanele din jur. Chiar si atunci cand se cearta cu cineva, carisma si bunatatea vor rezolva conflictul. Fecioara are nervi de otel si este aproape imposibil de enervat. 

loading...
Share Google+ Pinterest