Ce culoare are aura ta in functie de zodie - Ce spune aceasta despre tine

Cele mai multe semne zodiacale au atasate diferite culori din cauza caracteristilor diferite specifice ficarei zodii. Fiecare are experiente de viata diferite care pot modifica aceste culori.

BERBEC - Rosu, Potocaliu, Verde. Portocaliul ii face pe Berbeci sa-si asume mai multe riscuri. Verdele este asociat cu succesul, leadershipul si siguranat financiara. Rosul ii face sa fie pasionali, deschisi si sexuali.

TAUR - Verde, Galben, Rosu, Culorile mediului. Rosul ii face sa fie foarte inteligenti si atasati de mediul in care traiesc. 

GEMENI - Maro, Magenta, Galben. Nuantele de maro si magenta ii fac persoane nonconformiste. Galbenul ii face amuzanti si parteneri de distractie. 

RAC - Albastru, Cristal, Culori de mediu. Iubesc spatiile deschise, in special cele de langa apa. Sunt vindecatori naturali, abilitate oferita de Cristal.

LEU - Rosu, Verde, Galben, Violet. Sunt pasionali si le place viata, carcateristica oferita de culoarea rosie. Pentru ca pot fi lideri buni, nici verdele nu lipseste. Galbenu le face farmecul sa iasa la suprafata iar Violetul ii aduce in centrul atentiei. 

FECIOARA - Maro, Indigo, Verde, Violet. Verdele ii face sa fie persoane de succes, iar Violetul le da cele mai bune idei. Indigoul face ca Fecioarele sa aiba o latura creativa. 

BALANTA - Galben, Maro, Indigo. Maroul spune ca le place sa se imbrace bine si ca stiu locuri bune de iesit. 

SCORPION - Indigo, Cristal, Violet, Rosu. Au puteri intuitive, oferite de Indigo si Cristal. Sunt pasionali, asa ca au si culoarea Rosie in aura. 

SAGETATOR - Maro, Rosu, Portocaliu - Sunt ganditori, asa ca au culoarea Maro in aura, ceea ce le ofera si placerea de a calatori. Sunt pasionali, asa ca apare si Rosul, insa le place sa isi asume riscuri, deci regasim si Portocaliul.

CAPRICORN - Verde, Maro, Violet, Galben. Sunt ganditori, asa ca verdele si maroul se regasesc in aura. Galbenul spune ca iau totul prea in serios. Violetul din Capricorn ii face sa se simta importanti.

VARSATOR - Albastru, Cristal, Violet, Nuante de maro. Se gandesc foarte mult la viitor, de aici apar si nuantele de maro. Sunt adaptabili, asa ca apare si cristalul.

PESTI - Albastru, Cristal, Indigo, Nuante de maro. Au compasiune si sunt foarte darnici, de aceea regasim albastrul. Sunt intuitivi, deci si Indigoul este prezent. Cristalul este prezent la Pestii care au incredere in ei. 

loading...
Share Google+ Pinterest