Cele mai nepotrivite combinatii de zodii! Uite cu cine sa nu ai nciiodata o relatie!

Daca vrei sa stii cat va dura relatia cu partenerul tau, trebuie sa afli ce zodie este. Iata de cine sa te feresti.

BERBEC SI RAC - Berbecii sunt extrovertiti si energici, in timp de Racii sunt conservatori si sensbili. Chiar daca nu sunt complet opusi, o relatie intre ei ar putea fi frustranta.

RAC SI VARSATOR - Chiar daca stilul energic si activ al Varsatorului i-ar putea placea la inceput Racului, plictiseala va interveni in curand. 

LEU SI TAUR - Ambele semne sunt foarte incapatanate si fiecare dintre ele are prioritati incredibile. Leii isi doresc faima si avere, in timp ce Taurii cauta stabilitate si siguranta.

SCORPION SI BERBEC - Se vor certa in mod constant pentru ca au doua personalitati independente. 

GEMENI SI RAC - Racii sunt sensibili si emotionali, in timp ce Gemenii sunt lipsiti de sensibilitate.

FECIOARA SI LEU - Leul adora sa cheltuiasca bani, in timp ce Fecioarele vor sa ii stranga. Relatia lor se va incheia din cauza diferentelor de gandire.

BALANTA SI CAPRICORN - Capricornii vor sa controleze totul si sa faca lucrurile cum vor ei, in timp de Balantele doresc doar sa faca pe placa. 

TAUR SI VARSATOR - Cele doua semne vor sa faca numai ce isi doresc si nu pot sa-si satisfaca reciproc dorintele. Taurii vor stabilitate, in timp ce Varsatorii isi doresc sa se plimbe.

PESTI SI LEU - Pestii sunt visatori sensibili, in timp ce Leii sunt entuziasti si au nevoie de foarta multa atentie.

SAGETATOR SI CAPRICORN - Sagetatorul adora sa rada si sa se simta bine, in timp ce Capricornul este cu picioarele pe pamant si foarte melancolic.

VARSATOR SI SCORPION - Aventurosul Varsator cauta mereu lucruri noi in viata lui, in timp ce Scorpionul isi doreste o relatie solida.

PESTI SI GEMENI - Gemenii au nevoie de libertate totala, nu pot fi tinuti in frau. In schimb, Pestii au nevoie de stabilitate.

FECIOARA SI GEMENI - Au moduri foarte diferite in care privesc viata. Fecioarele sunt serioase si practice, in timp ce gemenii au doua personalitati si nu se pot decide deloc.

CAPRICON SI SAGETATOR - Formeaza o pereche compatibila pe termen lung, atat timp cat reusesc sa treaca peste certurile de la inceput.

Sursa: gizmopod.com

loading...
Share Google+ Pinterest