Cele mai pesimiste zodii in dragoste. Atrag energiile negative

Patru semne zodiacale par sa nu poata vedea partile pozitive ale relatiilor. Pentru ele, nimic nu este indeajuns de bun.

GEMENI - Au o natura duala  si sunt destul de pesimisti atunci cand vine vorba despre relatii. Daca gandesc deja negativist, este destul de greu sa le mai scoti asta din cap. Sunt dezamagiti usor de partenerii lor, asa ca sunt mereu in cautare de altceva.

RAC - Sunt guvernati de emotii, de aceea sentimentele le pot fi ranite foarte usor. In acel moment, incep sa apara gandurile negative si pesimismul. Pentru ca sunt atat de senisibili, pot face pe victimele atunci cand se cearta. 

FECIOARA - Sunt perfectioniste si reusesc sa gaseasca minusuri in orice si oricine. Isi fac griji pentru orice si lasa negativismul si pesimismul sa isi faca loc rapid in vietile lor. 

CAPRICORN - Este regele pesimismului intr-o relatie. Vede tot ce este mai rau din orice situatie pentru ca este convins ca acesta este sensul real al vietii. Nu poti fii dezamagit de partener atunci cand presupui ca oricum te va dezamagi, nu-i asa? 

loading...
Share Google+ Pinterest