Cele patru zodii care adora sa-si tina partenerul de mana

Acestea sunt zodiile care nu pot iesi pe strada fara sa-si tina partenerul de mana. Sunt tandre si vor sa-si demonstreze mereu iubirea.
 

TAUR - Atingerea si afectiunea fac parte din limbajul amoros al Taurului. Nu rateaza nicio sansa de contact fizic cu partenerul, deci adora sa il tina de mana atunci cand ies din casa. Acest gest intareste sentimentul de unitate si siguranta. Isi doreste ca partenerul sa stie ca este iubit. 

RAC - Atingerea mainilor este unul dintre cele mai mari semne de afectiune pentru Rac. Iubesc adanc si pasional si se ataseaza rapid. Nu le este teama de intimitate, asa ca adora sa isi tina partenerul de mana atunci cand se afla in public.

BALANTA - Nativii acestei zodii cauta mereu ocazii de a-si atinge si de a-si alinta partenerii. Iubirea lor este una traditionala, pe stil vechi, iar tinutul de mana in public reprezinta un mod in care arata cat de mult le pasa de partener.

PESTI - Sunt adevaratii romantici ai zodiacului, in cel mai traditional mod cu putinta. Isi declara iubirea prin gesturi, iar tinutul de mana este un semn clar de dragoste. 

loading...
Share Google+ Pinterest