Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data.

BERBEC

Desi Berbecii sunt inteligenti, increzatori, curajosi si plini de energie, nu par sa se maturizeze niciodata si raman nerabdatori si egoisti. 

De aceea, sansele ca ei sa ramana intr-o casnicie sunt destul de mici, cel putin pana cand nu invata ce inseamna sa aiba o relatie reala. Se potrivesc cel mai bine cu Sagetatorii.

LEU

Leii sunt persoane generoase care isi doresc sa fie iubiti si admirati si sa se afle mereu in centrul atentiei. De aceea, pot deveni destul de incapatanati si lenesi, fiind destul de greu sa reziste intr-o relatie. Partenerii lor ajung sa se sature la un moment dat sa le faca de plac, fara sa primeasca nimic in schimb.

BALANTA

Balantele sunt persoane bune si iubitoare, care adorma frumusetea, armonia si pacea. Insa, in incercarea lor de a-i face fericiti pe toti cei din jur, le este foarte greu sa refuze pe cineva. De aceea, devin extrem de stresate si pot exploda in orice moment intr-o relatie. 

loading...
Share Google+ Pinterest