Cele trei zodii care formeaza perechea perfecta cu Scorpionul

Exista trei zodii care se potrivesc perfect cu Scorpionul. Legatura care se leaga intre ele este unica, puternica si foarte fierbinte.

TAUR - Semnele zodicale opuse se atrag. Chiar daca personalitatea Taurului il frustreaza pe Scorpion, este ceva ce il atrage. Ambele semne zodiacale sunt serioase in relatii si nu vor renunta niciodata la dragostea pe care si-o poarta. Atunci cand reusesc sa lase deoparte certurile, apar artificii intre ei. 

RAC - O poveste devenita realitate. Dintre toate semnele zodiacale, Racul este cea mai adorabila pereche pentru Scorpion. Ambii sunt guvernati de apa si nu isi doresc nimic altceva, in afara de unul pe celalalt. Sunt sensibili, intuitivi si spirituali. Racul este cel care face ca toate grijile sa dispara din vata Scorpionului. Relatia lor este dulce, dar foarte intensa. 

PESTI - Un vis mai real ca niciodata. Atunci cand un Peste si un Scorpion isi unesc fortele, ajung mai departe ca multi. Iubirea dintre ei pare desprinsa dintr-o alta lume. Viseaza atat de frumos, incat uneori isi doresc sa nu se mai trezeasca. Amandoi isi doresc mai multe de la viata. 

loading...
Share Google+ Pinterest