Cele trei zodii pentru care Luna Noua in Balanta aduce doar fericire. Sunt rasfatatele horoscopului

Luna Noua apare in zodia Balantei pe 9 octombrie. Pentru trei zodii, incepe o perioada plina de fericire si de dorinte implinite.

GEMENI - Daca te-ai simtit pana acum lipsita de inspiratie si de imaginatie si plictisita, Luna Noua in Balanta va aprinde in tine un foc care nu va putea fi oprit. Vei incepe sa vezi totul mult mai clar in jurul tau. Exprima-ti si exploreaza-ti sentimentele si latura artistica. Nu te gandi prea mult la ce cred cei din jur.

RAC - Vei incepe sa simti un echilibru perfect in viata ta. Esti plina de energie si iti recapeti toate fortele pe care simti ca le-ai pierdut vreodata. Este momentul sa te rasfeti asa cum meriti. Ia-ti pauza de care ai nevoie pentru a te reinventa. 

BALANTA - Este cea mai buna luna pentru tine din punct de vedere astrologic. Scapi de toata greutatea negativa din viata ta. Inveti sa te ierti si avansezi in viitor fara regret. Gandeste-te care va fi urmatoarea ta mutare. Cine vei deveni. Unde vei ajunge? Ce vrei sa obtii? Inima ta este puternica si plina de iubire acum.

loading...
Share Google+ Pinterest