Cum sa-l seduci in functie de zodia lui! Asa il aduci usor in pat!

loading...

Daca vrei sa afli cum il poti seduce pe barbatul pe care tocmai ai pus ochii, zodia lui iti poate da indiciile de care ai nevoie.

BERBEC

Este dificil sa invete trucuri noi dupa un anumit punct al relatiei, asa incearca lucruri noi cu un alt partener. Impreuna veti descoperi ca sexul este amuzant.

TAUR 

Partenerul Taurului este cel mai norocos iubit de pe pamant. Acesta este semnul reciprocitatii. 

GEMENI

Cel mai potrivit moment in care poti face sex nebun cu un nativ Gemeni este cand are cele mai multe haine pe el. Ruperea hainelor in procesul de dezbracare este unul dintre lucrurile care il excita cel mai mult.

RAC

Nativul Rac are nevoie de timp de incalzire cu un partener nou.. Cele mai bune partide de sex cu un Rac au loc acasa.

LEU

Leii au nevoie de drama pentru a fi excitati. Apoi te poti bucura de ragetul lor. O cearta mica inainte de sex este o strategie clasica de flirt.

FECIOARA

pune-i exact ce iti doresti si te va dulce pe culmile pasiunii, insa incet, sub forma de explorare, cu jucarii sexuale, costume si mancare.


BALANTA 

Partea sa sensibila este spatele, asa ca orice pozitie care il implica il va face sa fie excitat.

SCORPION

Punctul sau erogen se afla in zona genitala. Orice joc este permis acolo, asa ca spune-i sa te anunte ceea ce ii place.

SAGETATOR

Sagetatorul este cel mai mare aventurier si a ajuns in multe paturi. Dragostea si relatiile serioase nu ii sunt pe plac. 

CAPRICORN

Nativii acestei zodii au un mod propriu de a face lucrurile, insa sunt amanti extraodinari. Le place ca in pat sa existe roluri clare, mai ales legate de dominatie si supunere.

VARSATOR

Un iubit Varsator isi poate schima imediat starea de sporit in pat. Trebuie sa il stimulezi mental inainte de a-l stimula fizic. 

PESTI

Nu este usor sa ii duci in pat. Trebuie sa ii lasi sa exploreze si sa se joace, sa experimenteze si sa interactioneze psihologic inainte de a trece la partea fizica.

loading...
Share Google+ Pinterest