Cum sa-ti alegi prietenii in functie de zodie - Acestea sunt cele mai dragute semne zodiacale

De ce vecinul tau nascut in zodia Gemeni nu pare niciodata acasa atunci cand il suni? Oare toate persoanele nascute in zodia Balanta sunt la fel de cool ca prietena ta? De ce este atat de greu sa iti intelegi partenerul de afaceri din zodia Rac?
 

Interactiunile sociale si prietenia sunt parti importante din viata care iti ofera stimulare mentala. Cu toate acestea, fiecare semn zodiacal abordeaza prietenia intr-un mod diferit.

BERBEC - Te vei imprieteni usor cu el. Te va incanta cu farmecul sau, generozitatea si modul de gandire pozitiv. Cu toate acestea, atunci cand relatia de prietenie nu ii va mai aduce beneficii, va renunta la ea. 

TAUR - Este de incredere si onest. Daca iti promite ceva, se va tine de promisiune cu siguranta. Cu toate acestea, daca si-a pus ceva in minte, nu incerca sa il contrazici.

GEMENI - Este cel mai bun prieten, comunicativ si sociabil. Fara tine, se va simti pierdut si singur. Te vei distra alaturi de el la orice petrecere.

RAC - Ai nevoie de mai mult timp pentru a-l cunoaste, insa vei avea o surpriza dupa ce il vei descoperii. Sensibil si emotional, iti va pretui prietenia.

LEU - Nu are probleme in a atrage prieteni in jurul lui. Optimist si efervescent, adora distractia si va inveseli ziua oricui. Este cel mai bun organizator de vacante si de petreceri.

FECIOARA - Nu isi face prieteni foarte usor si isi alege foarte bine oamenii pe care ii are pe langa el. Ar putea avea tendinta sa critice persoanele din jur.

BALANTA - Adora compania altor persoane si isi doresc sa fie mereu langa cineva. De aceea, rareori il vei gasi singur. Este gazda perfecta si o persoana placuta.

SCORPION - Relatiile sociale nu se afla pe lista lui de proioritati, chiar daca nu are dificultati in a-si face prieteni. Cu toate acestea, ar putea fi la fel de fericit si singur. 

SAGETATOR - Prietenii si relatiile sociale si profesionale reprezinta o parte importanta din viata unui Sagetator. Cu ajutorul lor, incepe sa fie stimulat din punct de vedere mental.

CAPRICORN - Este independent si se bazeaza mai mult pe propria persoana. Cu toate acestea, atunci cand are o relatie apropiata, Capricornul este cea mai placuta companie.

VARSATOR - Este un prieten foarte bun, care apreciaza o relatie de acest fel. Are foarte multi prieteni si multe grupuri de interes.

PESTI - Este cel mai romantic semn al zodiacului, sensibil in toate relatiile pe care le are. Te intelege si cand nu ai nevoie de cuvinte. Poate fi ingerul tau pazitor.

loading...
Share Google+ Pinterest