Horoscop saptamanal 22 - 28 iulie 2019: Cele trei zodii care vor avea o saptamana groaznica. Nu se pot trezi din cosmar


Saptamana 22 - 28 iulie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale.

BERBEC - Nimic nu iti merge cum trebuie saptamana aceasta, insa ai tendinta sa exagerezi usor lucrurile. Si asta pentru ca simti totul mult mai profund si mai intens Dramele vor fi la ordinea zilei si iti creezi propriile scenarii. Nu reusesti sa te bucuri de viata la capacitate maxima. Ai grija sa nu iti faci mai mult rau singura. Ia o pauza si concentreaza-te asupra lucrurilor care chiar conteaza. Nu mai punte totul la suflet.

GEMENI - Esti mai egoista ca niciodata pe toate planurile. Nu vrei sa auzi de nimeni. Iti doresti sa pleci cat mai departe de toti si toate. Cei din jurul tau asteapta compasiune din partea ta, insa nu te simti pregatita sa oferi iubire neconditionata. Ai nevoie de mai mult timp pentru a-ti reveni din starea in care te afli. Ai grija la mesajele pe care le trimiti, ar putea fi intelese gresit si ai putea pierde oameni pe care ii iubesti. 

FECIOARA - Simti ca nu mai ai deloc incredere in tine, in puterile tale si in relatiile cu cei din jurul tau. Te simti lipsita de vlaga si de concentrare Ai senzatia ca doar tu faci ca lucrurile sa se miste si ca nimeni nu iti da nicio mana de ajutor. Ai nevoie de o pauza lunga in care sa te gandesti bine la tot ce iti doresti de la tine si de la viata. Poate ai nevoie sa faci o schimbare de care inca nu esti constienta.  
 

loading...
Share Google+ Pinterest