Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste trei zodii. Incepe o perioada de cosmar pentru ele

Aceasta este ultima perioada cu Mercur retrograd din 2018. Intre 16 noiembrie si 6 decembrie aceste trei zodii vor trece printr-o perioada extrem de proasta.

GEMENI - Mercur retrograd te afecteaza mai mult decat pe orice alta zodie. Pregateste-te sa primesti din nou in viata ta iubiri pierdute, cu care nu ai incheiat in relatii bune. A venit momentul sa evaluezi din nou toate parteneriatele din viata ta, din toate domeniile. Nu lua decizii pripite, incearca sa gandesti totul foarte bine.

FECIOARA - Pregateste-te pentru o perioada plina de probleme si de tristete. Vor aparea certuri si probleme in familie si vor reveni in actualitate probleme din trecut, pe care le credeai incheiate. Nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Reorganizeaza-ti spatiul in care locuiesti pentru a schimba atmosfera din casa. Te-ar putea ajuta sa treci peste aceasta perioada incarcata cu energii negative.

SAGETATOR - Vei incepe sa simti ca ceva este in neregula cu tine si vei incepe sa te evaluezi ca persoana. Simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta, insa nu stii exact ce anume. A venit momentul sa te reinventezi. Concentreaza-te doar asupra lucrurilor care merita atentia ta cu adevarat. 

loading...
Share Google+ Pinterest