Perechi de zodii compatibile. Au relatii care dureaza o viata

Exista cateva combinatii de zodii care se potrivesc de minune. Au relatii intense si imbatranesc impreuna.

Berbec si Varsator

Nu exista niciun moment plictisitor intre Berbec si Varsator. Relatia lor este intotdeauna una plina de aventura. Ambele semne zodiacale sunt aventuroase si vor sa incerce tot ce este nou, atat in dormitor, cat si in afara lui. Intotdeauna se simt bine impreuna atunci cand fac ceva nou. Sunt o adevarata echipa.

Taur si Rac

Taurul si Racul se inteleg perfect. Aceste doua semne zodiacale au o legatura profunda atat fizic, cat si psihic. Se privesc adanc si isi dau seama ce vrea sa spuna celalalt. Relatia lor este intr-o evolutie continua. In plus, se apreciaza reciproc si se ajuta sa ajunga cat mai sus unul pe celalalt.

Gemeni si Varsator

Gemenii si Varsatorii au o legatura mentala si emotionala foarte puternica. Se inteleg perfect, chiar daca se cunosc de putin timp. Aceste doua semne zodiacale sunt extrem de creative si au idei geniale pe care si le impartasesc intotdeauna. Adora sa petreaca timp impreuna, insa isi respecta si independenta.

Rac si Pesti

Sunt doua semne de apa care au o conexiune cosmica masiva. Lucreaza foarte bine impreuna pentru ca se cunosc foarte bine. Stiu sa se aprecieze reciproc si isi apreciaza si propriile persoane, ceea ce face ca totul sa fie mult mai usor intre ei.

loading...
Share Google+ Pinterest