Temperamentul fiecarei zodii. Uite tot ce trebuie sa stii despre nativi

Semnul zodiacal iti poate spune ce fel de temperament are o persoana. 

BERBEC - Independenta este cuvantul cheie. Nu le place sa primeasca ordine de la altii si vor sa faca lucrurile in felul propriu. Se simt jigniti din cauza comentariilor negative. Sunt egocentristi si nu le pasa de sentimentele celor din jur.

TAUR - Sunt foarte sensibili si orice comentariu sau remarca negative vor fi luate personal. Pot fi usor raniti. Pot fi foarte lenesi atunci cand primesc ordine. 

GEMENI - Actioneaza instantaneu la situalii si au un temperament nervos. Incearca sa absoarba totul de la cei din jur. Le plac situatiile variate. Daca se plictisesc, au nevoie urgent de ceva nou.

RAC - Sunt fragili, temperamentali si au nevoie in mod constant de suport si incurajare. Au nevoie sa stie ca este nevoie de ei. Chiar si dupa ce isi satisfac nevoile, pot fi iritabili si nervosi. Au un temperament delicat.

LEU - Leilor le place noul, in ciuda vietilor pline de rutina pe care le duc. Au abilitatea uimitoare de a se detasa de sentimente. Nu le place sa fienefericiti. 

FECIOARA - Inainte de a face orice, Fecioarele au nevoie sa analizeze totul si sa stie toate detaliile. Acest lucru le face indecise si lente. Perceptia Fecioarei este realitatea lor. 

BALANTA - Au instincte si intuitie excelente, insa nu au incredere in propriile forte. Nu sunt lenesi, insa nu isi dau interesul de fiecare data. Nu isi doresc nimic atat de mult incat sa lupte pentru acest lucru. 

SCORPION - Sunt ambitiosi, persistenti si determinati. Au o atitudine care denota putere si control. Nu vor renunta niciodata si vor face orice pentru a-si atinge scopul. Cheia succesului lor este flexibilitatea lor. 

SAGETATOR - Nu sunt persoane emotionale si se pot detasa foarte bine. Atunci cand sunt plictisiti, devin nervosu. Sunt optimisti si pozitivi si cred ca exista o parte buna in fiecare situatie.

CAPRICORN - Ar putea parea melancolici din cauza ca traiesc responsabil. Evalueaza totul si nu vor sa ia decizii indraznete fara sa vada care sunt avantajele si dezavantajele. In aparente sunt reci, insa nu este intotdeauna adevarat.

VARSATOR - Au tendinta de a fi rebeli doar pentru a face ca lucrurile sa se miste in directia in care isi doresc. Incapatanarea lor ii poate face sa esueze, insa vor continua sa faca ceea ce fac pana cand vor reusi. Au opinii fixe si sunt foarte incapatanati atunci cand sunt infruntati.

PESTI - Personalitatea Pestilor este misterioasa. Sunt modelati de imprejurari si incorporeaza experientele din jur in vietile lor. Au foarte multa compasiune si simt durerea celor din jur. Daca ceva este in neregula, ii va afecta.

loading...
Share Google+ Pinterest