8 lucruri vitale pe care ochii incearca sa ti le spuna despre sanatatea ta!

Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului. Exista un sambure de adevar in aceasta zicala pentru ca ochii iti pot spune foarte multe despre starea ta de sanatate.

1. Urcior permanent - Stii deja ca provoaca durere si iritatii. Daca un urcior apare des sau nu se vindeca, ai putea avea carcinom al glandelor sebacee.

2. Caderea sprancenelor - Poate aparea din cauza stresului sau deficientelor nutritionale. Sau poate fi un semn de hipotiroidism.

3. Vedere in ceata - Poti incepe sa ai "boala ochiului digital" sau "sindromul ochiului uscat", o afectiune relationata cu folosirea indelungata a computerului.

4. Puncte oarbe - Apar impreuna cu durerile de cap si sunt de obicei cauzate de migrene. 

5. Ochi umflati - Daca simti o expansiune continua a ochilor, ai putea avea boala Graves, ceea ce inseamna ca tiroida ta este prea activa.

6. Albul ochilor devine galben - Ar putea fi un semn de icter sau probleme cu bila sau ductul biliar.

7. Vedere incetosata insotita de diabet - Ai putea avea retinopatie diabetica, o problema cauzata de daune la nivelul vaselor de sange din tesutul retinei.

8. Vedere slaba sau pierderea vederii - Daca ti se intampla brusc, mergi urgen la medic, ar putea fi un semn de atac cerebral.

loading...
Share Google+ Pinterest