Stiai ca un cub de gheata aplicat pe carne la momentul potrivit, in timpul gatirii, poate face adevarate minuni? Iata 5 trucuri pentru carnea pe care o faci la gratar.
A pus gheata pe carnea pentru burgeri in timp ce se afla pe gratar! Vei incerca si tu acest truc imediat!
Gheata pe carnea de burgeri - Pune un cub de gheata in mijlocul burgerului in timp ce se gateste. Poti adauga si putin unt. In acest fel, carnea devine zemoasa.
Incalzeste doar jumatate de gratar - Pentru a evita supragatirea carnii, pune carbuni doar intr-o parte a gratarului si gateste acolo, in timp ce cealalta parte ramane rece. Pune carnea gatita pe partea fara caldura pentru a ramane calda fara a se arde.
Pune pestele la saramura - Lasa peste la inmuiat in saramura timp de 10 minute inainte de a-l pune pe gratar. In acest fel, nu se va mai rupe.
Suc de mere - Pune suc de mere intr-o sticla cu pulverizator si aplica pe carne in timp ce se gateste. Va imbunatati gustul si textura carnii.
Pre-gatire - In loc sa te incurci in sarcini cand vin musafirii, poti incerca sa pregatesti mancarea inainte. Poti gati burgerii cu pana la patru ore inainte de sosirea oaseptilor. Gateste-i pana cand sunt aproape gata, apoi lasa-i la cald pana cand ajung oaspetii.