A pus gheata pe carnea pentru burgeri in timp ce se afla pe gratar! Vei incerca si tu acest truc imediat!

Stiai ca un cub de gheata aplicat pe carne la momentul potrivit, in timpul gatirii, poate face adevarate minuni? Iata 5 trucuri pentru carnea pe care o faci la gratar.

Gheata pe carnea de burgeri - Pune un cub de gheata in mijlocul burgerului in timp ce se gateste. Poti adauga si putin unt. In acest fel, carnea devine zemoasa. 

Incalzeste doar jumatate de gratar - Pentru a evita supragatirea carnii, pune carbuni doar intr-o parte a gratarului si gateste acolo, in timp ce cealalta parte ramane rece. Pune carnea gatita pe partea fara caldura pentru a ramane calda fara a se arde.

Pune pestele la saramura - Lasa peste la inmuiat in saramura timp de 10 minute inainte de a-l pune pe gratar. In acest fel, nu se va mai rupe.

Suc de mere - Pune suc de mere intr-o sticla cu pulverizator si aplica pe carne in timp ce se gateste. Va imbunatati gustul si textura carnii. 

Pre-gatire - In loc sa te incurci in sarcini cand vin musafirii, poti incerca sa pregatesti mancarea inainte. Poti gati burgerii cu pana la patru ore inainte de sosirea oaseptilor. Gateste-i pana cand sunt aproape gata, apoi lasa-i la cald pana cand ajung oaspetii.

loading...
Share Google+ Pinterest