A spart ouale, apoi a fiert cojile! Vei incerca si tu trucul asta uimitor!

Cele mai multe persoane arunca la gunoi cojile de oua dupa ce folosesc ouale. Trebuie sa stii insa ca poti face ceva mult mai util cu cojile.

Coaja de ou contine 90% calciu, un mineral vital pentru oase si muschi. Desi ar putea fi inclusa cu usurinta in alimentatie, coaja de ou ajunge, de cele mai multe ori, al gunoi.

Institutul National pentru Sanatate a descoperit ca o coaja de ou poate fi inclusa in dieta pentru a asigura cantitatea zilnica necesara de calciu in organismul uman.

Doar o jumatate de lingurita de coaja de ou iti ofera 90% din calciul de care ai nevoie in fiecare zi.

Fierbe cojile in apa timp de 10 minute pentru a te asigura ca nu mai exista bacterii pe ele. 

Lasa la racit, apoi transforma-le intr-o pudra fina cu ajutorul unei rasnite. Poti adauga pudra in salate, smoothie-uri sau orice fel de mancare.

loading...
Share Google+ Pinterest