Aceasta este varsta ideala pentru casatorie

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!

 

- Dezvolti capacitati de comunicare mai ample – odata ce inaintezi in varsta te si maturizezi, iar, in mod implicit, dezvolti si mai multa toleranta, rabdare si mai bune capacitati de comunicare.

- Esti mai responsabil cu banii – dupa ce ai petrecut anii 20 cheltuind mai mult sau mai putin banii castigati sau primiti (parinti, alte rude, etc), ajungi la varsta de 30 de ani cu mult mai multa responsabilitate financiara, iar acest aspect este, la randul sau, esential pentru buna functionare a unei casnicii.

- Ai avut suficient timp sa-ti revii dupa “marea despartire” – fiecare are o “mare despartire” in anii ’20, o deceptie majora in dragoste care, chiar daca aparent a trecut, poate lasa urme adanci care sa afecteze, in timp, o noua relatie de cuplu. Cu cat trece mai mult timp intre “marea despartire” si momentul casatoriei, cu atat acea persoana este mai pregatita emotional si psihic sa se angajeze la o viata in doi.

- Te-ai format deja ca om – in anii ’20 oamenii sunt inca in plina formare, se descopera pe sine, isi stabilesc nevoile, prioritatile, dorintele, asteptari. Insa toate in timp. Abia dupa varsta de 30 de ani omul se formeaza, se contureaza cu exactitate ca persoana.
 

loading...
Share Google+ Pinterest