Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies.

Alimente pe care nu ar trebui sa le mai reincalzesti niciodata la microunde!

Indiferent de cat de gustoasa si sanatoasa este mancare pe care ti-ai preparat-o, iti poate pune sanatatea in pericol si chiar te poate intoxica daca o reincalzesti la microunde.

Telina - Este excelenta in supa, insa doar o singura data. Daca o reincalzesti, nitratii continuti devin nitriti toxici si nitrozamine carcinogene la reincalzire.

Oua - Dupa reincalzire, ouale devin toxice. Adauga-le reci in salata sau sandvis. 

Spanac - Contine nitrati care devin nitriti daca sunt reincalziti. 

Ciuperci - La reincalzire, structura ciupercilor se schimba, cauzand dureri de stomac si balonari. 

Cartofi - Isi pierd gustul si proprietatile nutritionale. Pot duce chiar si la cazuri de botulism.

Carne de pui - La reincalzire, compozitia carnii de pui se schimba si poate duce la probleme digestive.

Sfecla - Este plina de nitrati, asa ca este cel mai bine sa o consumi rece dupa gatire.

loading...
Share Google+ Pinterest