Asa se foloseste corect carbunele activ. Sigur nu stiai asa ceva

Carbunele activ este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a preveni intoxicarea sau otravirea. In plus, a fost folosit pentru a filtra apa.

Carbunele este o forma de carbon activat prin caldura, expunere la aburi si anumite chimicale, care are pori mici in volum ce maresc suprafata disponibila pentru absorbtia chimicalelor. Procesul chimic de absorbtie presupune ca elementele se ataseaza de suprafata carbunelui. Iata ce poti face cu el.

Trateaza acneea

Datorita proprietatii de absorbtie, carbunele poate scoate impuritatile si toxinele din porii pielii. Combina o tableta de carbune cu doua lingurite de gel de aloe vera, amestecand pana cand obtii o consistenta omogena. Aplica un strat subtire pe ten. Lasa sa se usuce. Clateste cu apa caldura.

Albeste dintii

Suprafata sa poate absorbi placa dentara si alte substante care creeaza pete. In plus, previne cariile, bolile de gingii si respiratia urat mirositoare. Uda periuta de dinti si inmoaie in carbune activ pudra. Spala dintii ca in mod normal. Clateste cu apa pana cand scapi de substanta neagra din gura. Repeta saptamanal. 

Te scapa de gaz si balonare

Carbunele absoarbe otravuri si te scapa de gaze, indigestie, reflux acid si balonare. Cu o ora inainte de masa, ia o tableta de carbune cu un pahar cu apa. Dupa masa, bea inca un pahar cu apa.

Trateaza toxiinfectiile alimentare

In cazuri de toxiinfectii, supradoze de medicamente, igestie de chimicale, poti lua carbune. Iti va purifica si curata corpul. Va ramane in tractul intestinal pana cand va absorbi toxinele. 

loading...
Share Google+ Pinterest