Asta e cafeaua cu cel mai mare conţinut de cofeina din lume - Cat costa si unde se gaseste

O companie din New York susţine ca a produs cafeaua cu cel mai mare conţinut de cofeina din lume, aceasta avand de doua sute de ori mai multa cofeina faţa de brand-urile disponibile pe piaţa, scrie Descopera, citand Mail Online.

Death Wish este fabricata in New York si, in comparaţie, cu alte tipuri de cafea, are de 200 de ori mai multa cofeina decat oricare alt brand disponibil pe piaţa. Un pachet de cafea, avand o greutate de circa jumatate de kilogram, se vinde la preţul de 19,9 dolari. Conţinutul este 100% natural, dat fiind faptul ca boabele au fost crescute in mediu organic. Death Wish are o aroma similara cu cea a cafelei Arabica, insa conţinutul de cofeina este mai mare, deoarece boabele sunt mult mai prajite.

"Am baut o ceasca si am constatat ca aveam atata energie incat parca ma transformasem intr-un fulger, asemenea personajului Flash. Nu este doar cea mai puternica cafea pe care am baut-o pana acum, ea are si o aroma foarte placuta", a declarat unul dintre clienţii care au incercat noua bautura.

loading...
Share Google+ Pinterest