Ce boli grave ti se citesc in ochi - Fii atenta la aceste semne

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa este la fel de corect ca iti oglindesc si starea de sanatate. Daca privesti ochii unei persoane vezi observa vene, artere si nervi care dezvaluie multe despre starea de sanatate.

Este foarte stresata - Ai observat ca incepi sa vezi in ceata atunci cand lucrezi prea mult. Se pare ca ecranul computerului nu este singurul vinovat. Stresul poate fi vinovat de formarea unui fluid sub retina, ceea ce face ca vederea sa fie incetosata. 

Ai tensiune mare - Aceasta poate provoca schimbari in vasele mici de sange din retina. Le face sa se stramteze sau sa se umfle.

Ai o inflamatie in corp - Daca te trezesti cu ochii umflatii si rosii in fiecare zi, chiar daca ai dormit 8 ore pe noapte si nu ai baut alcool, ai putea avea uveita. Aceasta este o inflamatie a ochilor care indica o alta inflamatie in alta parte a corpului. 

Ai diabet - Nivelul ridicat de zahar din sange se poate manifesta in mai multe zone ale ochiului. Iti poate slabi vasele de sange de la nivelul retinei, facand ca proteinele sa se scurga in macula, blocand oxigenul si nutrientii sa ajunga in spatele ochiului.

loading...
Share Google+ Pinterest