Ce spune lungimea degetelor de la mana despre personalitatea ta

Lungimea degetelor de la mana poate dezvalui despre tine mai multe decat crezi.

 

Se spune ca degetele inelar si aratator sunt in stransa legatura cu personalitatea noastra, asa ca cei din jur pot sa-si dea seama usor ce fel de oameni suntem doar uitandu-se la... mainile noastre.

Uita-te la imaginea de mai jos ca sa vezi in care categorie de incadrezi.

Varianta A. Oamenii care au degetul inelar mai lung decat degetul aratator sunt foarte frumosi, potrivit romaniatv.net. Ei au un farmec pe care altii il gasesc irezistibil. In plus, sunt mai agresive decat restul, iar riscul pentru ei nu este o problema. Majoritatea dintre acestia lucreaza fie in cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele si sahul.

Varianta B. Cei care au degetul inelar mai scurt decat cel aratator au o mare incredere in sine, dar sunt si foarte arogante. Le place singuratatea si nu suporta sa fie deranjati din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas intr-o relatie, dar accepta intotdeauna si apreciaza atentia pe care o primesc. 

Varianta C. Persoanele care au degetul inelar egal cu cel aratator sunt mari iubitoare de pace si nu se simt deloc confortabil atunci cand sunt intr-un conflict. Sunt bine organizate si incearca sa se inteleaga cu toata lumea. Nu in ultimul rand, sunt foarte credincioase, fidele unei relatii, dar si pline de tandrete si grija fata de partenerii lor de viata.

loading...
Share Google+ Pinterest