Ceaiul asta e cel mai bun remediu pentru picioarele umflate!

Multor persoane li se umfla picioarele din cauza mai multor factori, inclusiv o dieta nesanatoasa, circulatie proasta, crestere in greutate, ciclu menstrual si sarcina.

In plus, schimbarile de temperatura, vremea calda si umiditatea duc la umflarea picioarelor. Gravitatia dupa fluidele spre picioare iar acestea incep sa se umfle. Insa aceasta conditie poate dureroasa si putin confortabila.

Pentru a scapa rapid de problema, trebuie sa iti tii picioarele ridicate la 30 de centimetri, in timp ce stai in pozitie culcata.

Patrunjelul este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru picioarele umflate, indepartand fluidele in exces din corp.

Patrunjelul este benefic pentru starea ta de sanatate, fiind un diuretic natural. Are abilitatea de a inhiba sondele ionice de sodiu si potasiu, stimuleaza productia de urina si regleaza tensiunea.

Pentru a te bucura de efectele lui, este bine sa il consumi crud. 

Pentru a prepara ceaiul, toaca marunt frunzele si tulpinile. Fierbe 500m de apa. In momentul in care incepe sa fiarba, adauga cinci linguri in apa si mai lasa sa fiarba inca 5 minute.

Lasa la racit timp de 20 de minute. Strecoara si consuma de trei ori pe zi.

loading...
Share Google+ Pinterest