Cum sa-ti dai seama daca smartphone-ul pe care ti l-ai cumparat e original!

Brandurile de electronice de top sunt copiate de foarte multi alti producatori, asa ca este destul de greu sa te pacalesti si sa alegi un produs care nu este original. Iata la ce sa fii atenta.

1. Atentie la modul de impachetare - Falsurile sunt impachetate neglijent, fara atentie la detalii. Fonturile trebuie sa poate fi citite iar ambalajul sa aiba consistenta peste tot. 

2. Atentie la manualul de utilizare - Toate informatiile trebuie sa se regaseasca si in limba tarii in care ai cumparat gadgetul. 

3. Atentie la material - Orice material poate fi de calitate buna si de calitate proasta. Brandurile renumite nu folosesc materiale proaste iar plasticul trebuie sa fie moale, fin si fara imperfectiuni. Daca observi umbre mate si suprafete neregulate, ar putea fi un fals.

4. Atentie la fonturi - Un logo merita o atentie speciala. Toate fonturile si simbolurile trebuie sa fie lizbile si durabile. 

5. Fii atenta la incarcator - Trebuie sa fie adaptat pentru folosirea in fiecare tara. Atentie la calitate si forma.

6. Fii atenta la fire si cabluri de incarcare - Cablul original va sta ferm, in timp ce cablul fals va sta intr-un unghi incorect. Atentie si la calitatea simbolurilor inscriptionate. Acestea nu trebuie sa se stearga. 

loading...
Share Google+ Pinterest