Incredibil! De ce nu trebuie sa tii nimic sub pat, cu exceptia acestui lucru!

In timp ce dormim sau stam pe pat, mintea noastra absoarbe multa energie. De aceea, in Feng Shui se spune ca nu trebuie sa pui nimic sub pat, cu exceptia unui singur lucru.

In general, spatiul de sub pat ar trebui sa fie deschis pentru ca energia sa curga in mod constant si sa se indrepte catre corp in timpul noptii.

Lucrurile pe care le punem sub pat au energie proprie pe care mintea o poate absorbi in timpul somnului. Acest spatiu trebuie sa fie gol si curatat in mod regulat.

Conform expertilor Feng Shui, exista insa o exceptie. Poti tine o "cutie de comori" sub pat, o unealta pentru a trimite anumite dorinte si intentii si care ne deschide subconstientul si care ajuta la indeplinirea dorintelor.

Calitatea acestei cutii este foarte importanta. Trebuie sa fie o cutie deschisa. Poate fi facuta din lemn, care retine energia activitatilor si bogatiei. Poate fi din aur, argint sau pietre pretioase, care va creste bogatia. Cutiile din ceramica sau lut sugereaza o inclinare spre atentie.

Inainte de a pune lucruri in cutie, intreaba-te ce te face fericita. Ideea este de a gasi lucruri care stimuleaza momentele fericite pe care vrei sa le atragi in viata.

Pune lucruri care incurajeaza o anumita dorinta pentru a se implini.

Daca vrei bogatie si bani, pune in cutie facturi, bijuterii de aur, cristale, monede vechi de aur. Evita sa pui bani.

Daca vrei dragoste, pune arome naturale, lumanari rosii, creme frumos mirositoare si uleiuri esentiale.

Ai grija ca acest cufar sa fie plasat sub pat in partea ta de jos a corpului.

Cutia trebuie schimbata la fiecare trei luni.

loading...
Share Google+ Pinterest