Iti plac taieteii instant la punga? Uite de ce sa nu-i mai consumi niciodata!

Stilul de viata haotic i-a facut pe oameni sa se bucure de mesele instant, chiar daca nu sunt la fel de sanatoase precum mesele gatite in casa. 


Medicul B.Kuo de la Massachusetts General Hospital a realizat un experiment cu o camera video de marimea unei pastile pentru a vedea cum se comporta stomacul atunci cand sunt consumati taietei instant. Rezultatele sunt teribile.

Taieteii au ramas intacti in stomac chiar si dupa cateva ore, impiedicant absorbtia nutrientilor. Cu toate aceastea, taitetii nu sunt deloc hranitori, continand numerosi aditivi. 

Un studiu publicat in Journal of Nutrition a descoperit ca femeile care consuma acest fel de mancare un risc urias de a face sindrom metabolic. In plus, creste riscul de tensiune marita, colesterol "rau", trigliceride mari si obezitate.

Taieteii instant cresc riscul de boli de inima si diabet, de deficienta de ifer, potasiu, vitaminele C si A, calciu si proteine. 

Consumul lor pe termen lung poate duce la boli cronice, ingrasare, rezistenta la insulina, inflamatii cronice si alte conditii medicale periculoase.

loading...
Share Google+ Pinterest