Otrava asta iti distruge oasele, insa o bei in fiecare zi! Sigur nu stiai asta!

Este foarte greu sa scapi de obiceiurile proaste si este atat de simplu sa renunti la obiceiurile bune. Consumi aceasta otrava in fiecare zi, fara sa stii cat de rau iti face.

Multe persoane nu stiu ce efecte negative are consumul de suc acidulat asupra sanatatii. Conform cercetatorilor, sucul este otrava in pahar si afecteaza corpul. Iata ce se intampla in corp cand in bei.

In primele 10 minute - O cana contine 10 linguri de zahar, ceea ce inseamna 100% din doza zilnica. Fosforul, responsabil cu aroma, intra in sistem.

Dupa 20 de minute - Creste nivelul de glucoza si creste nivelul de insulina. Ficatul transforma zaharul in grasime.

Dupa 40 de minute - Cafeina din suc este absorbita complet. Fluxul sanguin creste si ficatul elibereaza si mai mult zahar in sange. Creierul tau blocheaza receptorii hormonali pentru adenozina, ceea ce previne oboseala.

Dupa 45 de minute - Secretia de dopamina creste, inducand o stare asemanatoare cu heroina.

Dupa 50 de minute - Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul si calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limiteaza excretia de calciu in urina. 

Dupa 60 de minute - Toate mineralele care ar trebui sa ajunga in oase, inclusiv magneziul, calciul si zincul, sunt excretate in urina.

Dupa o ora - Te simti plina de energie si incepi sa ai schimbari de stare.

Consumul de bauturi acidulate duce la distrugerea oaselor pe termen lung.

loading...
Share Google+ Pinterest