Salam de nuci pentru masa de Paste. Cea mai simpla prajitura

Aceasta reteta de salam de nuci este perfecta pentru masa de Paste. Trebuie sa o incerci.

Ingrediente: 

Biscuiti 500 g, 
unt 200 g, 
rom 100 ml, 
galbenusuri fierte 2, 
cacao 50 g, 
visine din dulceata, bine scurse 100 g, 
rahat 100 g, 
zahar pudra 250 g, 
ciocolata rasa 100 g, 
nuci macinate 100 g.

Mod de preparare: 

Untul se freaca spuma cu 200 g zahar, galbenusurile, 30 g cacao si rom. Se adauga biscuitii sfaramati, rahatul taiat bucatele, visinile, nucile si ciocolata si se amesteca bine. Se presara o foaie de pergament cu zaharul si cacaoa ramasa. Compozitiei i se da forma unui sul, se stringe in foaia de pergament si se tine la rece pana a doua zi, dupa care se poate taia felii si servi.

loading...
Share Google+ Pinterest