Scapa de zgarieturile de pe telefon cu aceste trucuri

Fie că este de la cheile de la maşină pe care le ţii în buzunar, sau pentru că l-ai scăpat din buzunar, telefonul tău este plin de zgârieturi.Schimbarea smartphone-ului nu este întotdeauna cea mai buna soluţii, mai ales dacă ai investit o sumă considerabilă în el. Din fericire, există câteva trucuri DIY care te pot scăpa de zgârieturile de pe gadgetul mult iubit.

Iata doua metode prin care poţi să scapi de zgarieturile de pe telefon cu ajutorul unor ingrediente pe care s-ar putea să le ai în casă.

Pasta de dinti

Nu căuta soluţii pentru a scăpa de zgârieturile de pe telefon mai departe de baia ta. Important este să foloseşti pasta de dinţi tradiţională, nu o pastă de dinţi gel, potrivit Noobz.ro.

Tot ce trebuie să faci este să aplici puţină pastă de dinţi pe o dischetă demachiantă şi cu mişcări circulare, lente să ştergi zgârietura până dispare. După asta, foloseşte o cârpă curată pentru a îndepărta excesul de pastă de dinţi.

Creme pentru indepartat zgarieturile de pe masina

Le găseşti în orice magazin de profil sau poţi să rogi mecanicul tău să îţi recomande una. Pur şi simplu aplică crema pe o cârpă uscată şi şterge cu ea ecranul telefonului cu mişcări rotative blânde.

loading...
Share Google+ Pinterest